Vidar Riddervold Guttormsen

Vidar Guttormsen

 

Tittel: Fysioterapeut
Spesialitet/akademisk grad/utdannelse: Bachelorgrad Fysioterapi HiST, Mastergrad i Aktivitets- og Bevegelsesvitenskap NTNU, Personlig Trener utdanning NiH, Grunnfag Idrett NTNU.
Omfang av stilling ved klinikken: 40 % stilling som fysioterapeut med kommunal driftsavtale og 30 % stilling som Medisinsk Koordinator / Fysioterapeut Rosenborg Ballklub Kvinner.
Annen faglig aktivitet: Bedriver forskning innen for fysioterapifaget og har deltatt / deltar i ulike forskningsprosjekter i regi av Fysioprim / NTNU.

Om Vidar:

Vidar ble utdannet som fysioterapeut i Trondheim i 2007 og Personlig Trener i 2009, samt at han fullførte sin master utdanning ved NTNU i 2020. Han startet å jobbe ved Rosenborgklinikken i 2015. Han har bakgrunn som aktiv utøver i fotball, futsal, kickboksing, landeveissykling og crossfit, men har også mange års erfaring med trening og coaching. Han er Medisinsk Koordinator for RBK Ballklub Kvinnefotball med overordnet medisinsk ansvar for lagets spillere i et samarbeid med tre fysioterapeuter fra Rosenborgklinikken Fysioterapi, lege, fysisk trener og trener team RBK.

Vidars faglige interesseområder er bredt, men han har særlig interesse for idrettsfysioterapi og anvendelse av tilpasset trening / aktivitet som et viktig verktøy for å hjelpe mennesker med nedsatt funksjons-, deltagelsesnivå og smerteproblematikk. Han legger vekt på å oppnå god kommunikasjon i sitt møte med deg. I sin master oppgave fordypet han seg i den terapeutiske alliansen, som oppstår mellom den som søker hjelp og den som tilbyr hjelp, i et behandlingsforløp.