Timebestilling

KORONAVIRUS: se Korona og drift.

Om timebestilling: 
Ønsker du å kontakte oss for bestilling av time eller andre henvendelser, skriv en beskjed i skjemaet under. Ikke legg inn sensitiv informasjon. Om du skulle ønske kontakt med en spesifikk fysioterapeut, vennligst skriv en e-post/send sms/ring direkte til den det gjelder. Kontaktinformasjon til hver terapeut finner du ved å klikke HER.

Forsikring:
Dersom du har privat behandlingsforsikring du ønsker å bruke, velger du dette alternativet og vil få timetilbud i henhold til avtaler med ditt forsikringsselskap. Dette gjelder uavhengig av om du ønsker video- eller fysisk konsultasjon.

Utdypende informasjon om forsikringsordninger finner du ved å klikke HER.

Videokonsultasjoner:
Videokonsultasjoner ble aktualisert med koronapandemien, men er svært praktisk og nyttig for deg som bor langt unna og/eller ikke ønsker å sette av ekstra tid til reise til og fra klinikken. Ta kontakt i kontaktskjema nedenfor, og vi finner et tidspunkt som passer for deg.

Ved Rosenborgklinikken bruker vi Physicas integrerte videokonsultasjonsmodul, Aspit Meet. Dette er en løsning som er plattformuavhengig (PC, mobil, nettbrett) og lett å sette opp – alt du trenger en link, som du får av din fysioterapeut etter avtalt tidspunkt for time.

Utdypende informasjon om personvern, jus og praktisk gjennomføring finner du HER.

Fysisk konsultasjon:
Konsultasjon med oppmøte og en-til-en konsultasjon rundt ditt problem. Dersom du ønsker hurtig konsultasjon, anbefaler vi at du skriver dette i kontaktskjema, så vil vi kontakte deg for å finne et tidspunkt som passer for deg.

Avbestilling:
Timesavtaler som avbestilles senere enn 24 timer før avtalt tidspunkt vil bli fakturert i sin helhet. Se ekstrainformasjon ang. dette på koronasidene våre.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ønsket type konsultasjon (obligatorisk)

Emne

Melding (obligatorisk)