Timebestilling


Konsultasjon med fysisk oppmøte

Konsultasjon med oppmøte på en av våre avdelinger.

Dersom du ønsker hurtig konsultasjon, anbefaler vi at du skriver dette i kontaktskjema, så vil vi kontakte deg for å finne et tidspunkt som passer for deg.

Har du behandlingsforsikring?

Dersom du har privat behandlingsforsikring du ønsker å bruke, velger du dette alternativet og vil få timetilbud i henhold til avtaler med ditt forsikringsselskap. Dette gjelder uavhengig av om du ønsker video- eller fysisk konsultasjon.

Utdypende informasjon om forsikringsordninger finner du ved å klikke HER.

Ønsker du time over video?

Videokonsultasjoner ble aktualisert med koronapandemien, men er svært praktisk og nyttig for deg som bor langt unna og/eller ikke ønsker å sette av ekstra tid til reise til og fra klinikken.

Utdypende informasjon om personvern, jus og praktisk gjennomføring finner du HER.


Ønsker du å kontakte oss for timebestilling eller andre henvendelser, skriv en beskjed i skjemaet under. Ikke legg inn sensitiv informasjon. Fyll ut feltene i skjema nedenfor, og klikk Send for å bestille time. Du vil bli videresendt til en side som bekrefter din bestilling etter få sekunder.

Dersom du skulle ønske kontakt med en spesifikk fysioterapeut, vennligst skriv en e-post/send sms/ring direkte til den det gjelder (kontaktinformasjon finnes her).

Informasjon om avbestilling kan du finne ved å navigere deg til vår prisliste.

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Ønsket type konsultasjon (obligatorisk)
  Fysisk konsultasjonVideokonsultasjonForsikringAnnen henvendelse

  Emne

  Melding (obligatorisk)