Timebestilling


Koronainformasjon Fysioterapeutene Priser Veibeskrivelse

Mer om timebestilling

Ønsker du å kontakte oss for timebestilling eller andre henvendelser, skriv en beskjed i skjemaet under. Ikke legg inn sensitiv informasjon.

Dersom du skulle ønske kontakt med en spesifikk fysioterapeut, vennligst skriv en e-post/send sms/ring direkte til den det gjelder (se kontaktinformasjon ved å klikke på knappen ovenfor).

Har du behandlingsforsikring?

Dersom du har privat behandlingsforsikring du ønsker å bruke, velger du dette alternativet og vil få timetilbud i henhold til avtaler med ditt forsikringsselskap. Dette gjelder uavhengig av om du ønsker video- eller fysisk konsultasjon.

Utdypende informasjon om forsikringsordninger finner du ved å klikke HER.

Ønsker du time over video?

Videokonsultasjoner ble aktualisert med koronapandemien, men er svært praktisk og nyttig for deg som bor langt unna og/eller ikke ønsker å sette av ekstra tid til reise til og fra klinikken. Ta kontakt i kontaktskjema nedenfor, og vi finner et tidspunkt som passer for deg.

Ved Rosenborgklinikken bruker vi Physicas integrerte videokonsultasjonsmodul, Aspit Meet. Dette er en løsning som er plattformuavhengig (PC, mobil, nettbrett) og lett å sette opp – alt du trenger en link, som du får av din fysioterapeut etter avtalt tidspunkt for time.

Utdypende informasjon om personvern, jus og praktisk gjennomføring finner du HER.

Konsultasjon med fysisk oppmøte

Konsultasjon med oppmøte på en av våre avdelinger. Dersom du ønsker hurtig konsultasjon, anbefaler vi at du skriver dette i kontaktskjema, så vil vi kontakte deg for å finne et tidspunkt som passer for deg.

Avbestilling

Timeavtaler som avbestilles senere enn 24 timer (på virkedag) før avtalt tidspunkt vil bli fakturert i sin helhet. Avbestillinger kan ikke skje på helg. Avbestillinger som skyldes egen- eller ditt barns sykdom må, som hovedregel, dokumenteres med sykemelding fra lege.

Dersom du avbestiller hos en fysioterapeut med driftsavtale vil du bli fakturert for både egenandelen og taksten HELFO betaler for timen – dette gjelder også om du har frikort.


  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Ønsket type konsultasjon (obligatorisk)
  Fysisk konsultasjonVideokonsultasjonForsikring

  Emne

  Melding (obligatorisk)